Borodinlaan 8, 3122 HA Schiedam
06-51225906
info@robbenvastgoedonderhoud.nl

Projecten

Voor al uw schilderwerk en ander onderhoud

U bent bij mij aan het goede adres. Ik heb al vele mooie projecten mogen afronden en ik laat u graag wat voor en na foto’s zien. Mijn klanten zijn zowel zakelijk als particulier, of u nu uw kantoor of bedrijfsvloer wilt laten schilderen of uw woonkamer of terras, binnen- en buiten.

Begin het gesprek
Stuur je een berichtje?
Hallo, wat kan ik voor je doen?

Klantreviews

Robben Vastgoedonderhoud

Klantreviews

T. Boesberg 18 januari 2021

Ton staat voor zijn werk, is perfectionist en dat zie je terug in de kwaliteit die geleverd wordt. Hij denkt met je mee, is communicatief goed en komt zijn afspraken na. Echt een aanrader om met Robben Vastgoedonderhoud in zee te gaan.

Kevin Rutte 18 augustus 2020

Ton Robben heeft bij ons mooi werk afgeleverd. Mede door zin vakkundigheid, netwerk en behulpzaamheid hebben wij de toegang van ons huis enorm kunnen opknappen in een kort tijdsbestek. Met Ton kun je snel en makkelijk schakelen en hij is betrouwbaar in zijn dienstverlening.

Lisette de Zeeuw-Boekholt 28 juli 2020

Super fijn geholpen en met het juiste advies is mijn nieuwe huis als een paleisje geworden. Ton van Robben Vastgoedonderhoud is klantvriendelijk en zij komen afspraken na, iets wat je in deze wereld maar zelden ziet! Bedankt namens deze zeer tevreden klant!

Bianca en Jeroen Vermeulen 27 juli 2020

Soms moet je niet te veel denken maar gewoon doen. Dat vertrouwen geeft Ton zeker af. Mede door zijn kwaliteitskeuze, waar Ton 100% achter staat, heeft hij met het eindresultaat van onze keuken dan ook meer dan de verwachting waard gemaakt.

Rob Antonissen, Louwman Peugeot 29 juni 2020

Mijn samenwerking met Ton Robben is begonnen tijdens netwerkbijeenkomsten van SAAR. Business Organiser in Schiedam. Als accountmanager van Peugeot zakelijke markt had ik al snel een klik met Ton. In mijn netwerk en bij collega’s heb ik Ton al verschillende keren met succes aan schilderwerk kunnen helpen. De reacties die ik hier over heb gekregen zijn super positief. De duidelijkheid en advies van Ton zijn zeer vakkundig en het eind resultaat is boven verwachting mooi. Je krijgt echt waar voor je geld. Mijn huis staat voor dit jaar gepland om de buitenkant door Ton Robben laten verven.

Cor van Helden, Mundus Advies 22 mei 2020

Soms zegt een beeld meer dan 1000 woorden zo kun je het werk, enthousiasme en vakmanschap van Ton het best omschrijven. Hij ziet zijn werk niet als een karwei maar als een vakmanschap wat hij op deze manier ook uitoefent en, niet geheel onbelangrijk, ontzettend kritisch is over zijn eigen werk. Dus als je een nette en plezierige persoon zoek voor je schilderwerk en advies, kijk eens op zijn website en Facebook naar zijn bedrijfsauto: dan weet je gelijk dat het goed zit.

Maurice Haverkamp, Eigenaar Stripes Jeansstore Schiedam en Maassluis 1 mei 2020

Ton is een verschrikkelijk aardige vent én een zeer goede schilder die zijn afspraken nakomt. Zijn werk is tot in de puntjes verzorgd en je kan ook nog vreselijk met hem lachen. Ik raad Ton bij iedereen aan, bij hem krijg je waar voor je geld.

Regina Nieuwenhuysen, eigenaar Via Regina 1 mei 2020

Voor een medische praktijkruimte heb ik advies uitgebracht voor inrichting en kleuren. Ton Robben heeft de wanden heel professioneel en strak geschilderd. De oude design ladenkast is weer als nieuw en een eyecatcher geworden. Dank je wel Ton voor het mooie resultaat!

Laura en Tie Tensen 30 april 2020

Tijdens de renovatie van onze jaren-30 woning moest ook al het schilderwerk worden gedaan. Ton Robben heeft dit project met beide handen aangepakt en hoe! Wat een vakwerk. de rookaanslag verdween als sneeuw voor de zon, deuren werden in oude glorie hersteld en voorzien van nieuw glas en de plafonds zijn weer superstrak. Een deel van het project is gedaan tijdens onze vakantie. De sleutel van ons huis was in goede handen bij Ton en het was fijn thuiskomen in een prachtig geschilderd huis. Bedankt Ton, voor het uitstekende vakwerk, je adviezen en het fantastische eindresultaat.

Dick Sparreboom, Eigenaar van Sparreboom Woning & Projectstoffering 30 april 2020

Mijn samenwerking met Robben Vastgoedonderhoud ervaar ik als zeer professioneel. Ton is altijd bereikbaar of belt snel terug. Hij heeft een duidelijke manier van communiceren met mij en met de klant en maakt een duidelijke planning en goede afspraken. Ton Robben is altijd opgewekt en staat voor je klaar, daarnaast is het een uitstekende schilder.
Lees meer...