Borodinlaan 8, 3122 HA Schiedam
06-51225906
info@robbenvastgoedonderhoud.nl

Over mij

Voor al uw schilderwerk en ander onderhoud

Foto: Ana de Wit Fotografie

Mijn naam is Ton Robben, geboren en getogen in Schiedam en… schilder in hart en nieren!

Ik ben op mijn 17e begonnen, met mijn vader, bij Willems Schilderwerken in Schiedam (nu Willems Vastgoedonderhoud). Ik heb het vak geleerd “on the job”. Een mooie tijd waarin ik ontzettend veel ervaring heb opgedaan. Uiteraard altijd trainingen en cursussen gevolgd en de benodigde diploma’s behaald, want er verandert nogal veel in de schildersbranche.

Na ongeveer 25 jaar wilde ik wat anders gaan doen en ben voor een woningcorporatie gaan werken, onder andere als schildersopzichter. Dat heb ik een kleine 10 jaar gedaan en omdat het bloed nog steeds kruipt waar het niet gaan kan, begon het bij mij te kriebelen. Ik hou van het schildersvak en bij de woningcorporatie zat ik eigenlijk 80% achter mijn bureau.

Op 1 maart 2019 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en, na overleg met mijn partner, ben ik gestart met mijn eigen bedrijf; Robben Vastgoedonderhoud. Tot nu toe geen moment spijt hiervan gehad.

Om een goed schilder te zijn, heb je vier dingen nodig: een zacht hart, een fijn oog, een lichte hand en …… goeie kwasten.

A. Feuerbach (en stukje Ton Robben)

Begin het gesprek
Stuur je een berichtje?
Hallo, wat kan ik voor je doen?

Klantreviews

Robben Vastgoedonderhoud

Klantreviews

Marc Noordink 9 juni 2022

Google
Na een keurige offerte opdracht gegeven voor het schilderen van de buitenkant van ons huis. Duidelijke afspraken gemaakt die ook stipt zijn nagekomen. Na aanvang van het werk bleken er meerdere houtrotproblemen te zijn, die zeer snel door Ton en de door hem ingeschakelde specialisten zijn aangepakt en opgelost. Het betrof behoorlijk wat meerwerk, maar het bleek noodzakelijk. Ook hier weer duidelijke prijsafspraken en er werd steeds netjes gewerkt. Al met zijn de oorspronkelijke klus en het meerwerk zeer vlot en vakkundig afgerond. Wij zijn heel tevreden!

Petronella Enneking 30 december 2021

Enneking Estate Group is zeer tevreden over het professionele schilderwerk van Ton Robben van Robben Vastgoedonderhoud voor het kantoor in Ferragudo, Portugal. Snel, efficient, professioneel en goede adviezen met betrekking tot kleur- en materiaalkeuze.

De heer en mevrouw Jansson 21 oktober 2021

Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van Robben Vastgoedonderhoud. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en er is netjes en snel gewerkt. Als er iemand naar een goede schilder vraagt, zullen wij beslist jullie naam noemen.

S. Nederpel 25 juli 2021

Google
Toevallig tegen het lijf gelopen en info gevraagd. Zeer snel een afspraak , prijsovereenkomst en datum geprikt. In 2 weken ons gehele huis binnen en buiten professioneel geschilderd. Dank je wel mannen

T. Boesberg 18 januari 2021

Ton staat voor zijn werk, is perfectionist en dat zie je terug in de kwaliteit die geleverd wordt. Hij denkt met je mee, is communicatief goed en komt zijn afspraken na. Echt een aanrader om met Robben Vastgoedonderhoud in zee te gaan.

Kevin Rutte 18 augustus 2020

Ton Robben heeft bij ons mooi werk afgeleverd. Mede door zin vakkundigheid, netwerk en behulpzaamheid hebben wij de toegang van ons huis enorm kunnen opknappen in een kort tijdsbestek. Met Ton kun je snel en makkelijk schakelen en hij is betrouwbaar in zijn dienstverlening.

Lisette de Zeeuw-Boekholt 28 juli 2020

Super fijn geholpen en met het juiste advies is mijn nieuwe huis als een paleisje geworden. Ton van Robben Vastgoedonderhoud is klantvriendelijk en zij komen afspraken na, iets wat je in deze wereld maar zelden ziet! Bedankt namens deze zeer tevreden klant!

Bianca en Jeroen Vermeulen 27 juli 2020

Soms moet je niet te veel denken maar gewoon doen. Dat vertrouwen geeft Ton zeker af. Mede door zijn kwaliteitskeuze, waar Ton 100% achter staat, heeft hij met het eindresultaat van onze keuken dan ook meer dan de verwachting waard gemaakt.

Rob Antonissen, Louwman Peugeot 29 juni 2020

Mijn samenwerking met Ton Robben is begonnen tijdens netwerkbijeenkomsten van SAAR. Business Organiser in Schiedam. Als accountmanager van Peugeot zakelijke markt had ik al snel een klik met Ton. In mijn netwerk en bij collega’s heb ik Ton al verschillende keren met succes aan schilderwerk kunnen helpen. De reacties die ik hier over heb gekregen zijn super positief. De duidelijkheid en advies van Ton zijn zeer vakkundig en het eind resultaat is boven verwachting mooi. Je krijgt echt waar voor je geld. Mijn huis staat voor dit jaar gepland om de buitenkant door Ton Robben laten verven.

Cor van Helden, Mundus Advies 22 mei 2020

Soms zegt een beeld meer dan 1000 woorden zo kun je het werk, enthousiasme en vakmanschap van Ton het best omschrijven. Hij ziet zijn werk niet als een karwei maar als een vakmanschap wat hij op deze manier ook uitoefent en, niet geheel onbelangrijk, ontzettend kritisch is over zijn eigen werk. Dus als je een nette en plezierige persoon zoek voor je schilderwerk en advies, kijk eens op zijn website en Facebook naar zijn bedrijfsauto: dan weet je gelijk dat het goed zit.
Lees meer...