Borodinlaan 8, 3122 HA Schiedam
06-51225906
info@robbenvastgoedonderhoud.nl

Voor schilderwerk en onderhoud

Voor al uw schilderwerk en ander onderhoud

schilderwerk

Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant ben ik de juiste persoon!

Voor schilderwerk bent u bij mij aan het juiste adres, maar dat niet alleen. De term vastgoedonderhoud zegt het al: schilderwerk en alle andere onderhoudswerkzaamheden. Door de jaren heen heb ik veel kundige professionals leren kennen op het gebied van electra, vloer- en raamdecoratie, stucadoors, loodgieterswerk en timmerwerk en deze ondernemers zijn ook inzetbaar bij klanten van Robben Vastgoedonderhoud. De expertises van deze diverse ondernemers bied ik ook aan voor de klant die naast het schilderwerk ook meer gedaan wilt hebben. Ik werk ook samen met een werkplek- en kleuradviseur, vooral in dit Corona-tijdperk wordt er nog al eens gevraagd om een werkplekadviseur.

Een one-stop shop principe. Alles in eigen hand wat overzichtelijk is voor de klant. U heeft één contactpersoon en dat maakt het een stuk overzichtelijker.

Het schilderwerk voer ik uit met kwalitatief, hoogwaardig materiaal. Zoals hoogwaardige kwaliteit verf van o.a. Sigma en Sikkens en materialen van o.a. Festool. Dit komt ten goede van het schilderwerk, niet alleen qua uitstraling maar ook qua duur en duurzaamheid.

Wat kan ik voor u doen?

  • Schilderwerk, binnen en buiten
  • Kleur- en materiaaladvies
  • Stucwerk
  • Tegelwerk
  • Vloer- en raambekleding
  • Electra
  • Loodgieterswerk
  • Timmerwerk

Ik leer nog elke dag bij, over de nieuwste technieken, nieuwe kleuren en materialen. Hier heeft u als klant baat bij omdat ik u nog beter kan adviseren. Bij speciale projecten vraag ik ook de verfleverancier mee te kijken zodat we de juiste producten gebruiken.

schilderwerk

Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Neemt u contact op via onderstaande knop of stuur een whatsapp. U krijgt snel van mij een reactie.

Volg mij ook op social media. U kunt mij vinden op Facebook en Instagram. Dus heeft u een vraag over uw schilderwerk of andere onderhoudswerkzaamheden neem contact op via één van de genoemde mogelijkheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin het gesprek
Stuur je een berichtje?
Hallo, wat kan ik voor je doen?

Klantreviews

Robben Vastgoedonderhoud

Klantreviews

Marc Noordink 9 juni 2022

Google
Na een keurige offerte opdracht gegeven voor het schilderen van de buitenkant van ons huis. Duidelijke afspraken gemaakt die ook stipt zijn nagekomen. Na aanvang van het werk bleken er meerdere houtrotproblemen te zijn, die zeer snel door Ton en de door hem ingeschakelde specialisten zijn aangepakt en opgelost. Het betrof behoorlijk wat meerwerk, maar het bleek noodzakelijk. Ook hier weer duidelijke prijsafspraken en er werd steeds netjes gewerkt. Al met zijn de oorspronkelijke klus en het meerwerk zeer vlot en vakkundig afgerond. Wij zijn heel tevreden!

Petronella Enneking 30 december 2021

Enneking Estate Group is zeer tevreden over het professionele schilderwerk van Ton Robben van Robben Vastgoedonderhoud voor het kantoor in Ferragudo, Portugal. Snel, efficient, professioneel en goede adviezen met betrekking tot kleur- en materiaalkeuze.

De heer en mevrouw Jansson 21 oktober 2021

Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van Robben Vastgoedonderhoud. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en er is netjes en snel gewerkt. Als er iemand naar een goede schilder vraagt, zullen wij beslist jullie naam noemen.

S. Nederpel 25 juli 2021

Google
Toevallig tegen het lijf gelopen en info gevraagd. Zeer snel een afspraak , prijsovereenkomst en datum geprikt. In 2 weken ons gehele huis binnen en buiten professioneel geschilderd. Dank je wel mannen

T. Boesberg 18 januari 2021

Ton staat voor zijn werk, is perfectionist en dat zie je terug in de kwaliteit die geleverd wordt. Hij denkt met je mee, is communicatief goed en komt zijn afspraken na. Echt een aanrader om met Robben Vastgoedonderhoud in zee te gaan.

Kevin Rutte 18 augustus 2020

Ton Robben heeft bij ons mooi werk afgeleverd. Mede door zin vakkundigheid, netwerk en behulpzaamheid hebben wij de toegang van ons huis enorm kunnen opknappen in een kort tijdsbestek. Met Ton kun je snel en makkelijk schakelen en hij is betrouwbaar in zijn dienstverlening.

Lisette de Zeeuw-Boekholt 28 juli 2020

Super fijn geholpen en met het juiste advies is mijn nieuwe huis als een paleisje geworden. Ton van Robben Vastgoedonderhoud is klantvriendelijk en zij komen afspraken na, iets wat je in deze wereld maar zelden ziet! Bedankt namens deze zeer tevreden klant!

Bianca en Jeroen Vermeulen 27 juli 2020

Soms moet je niet te veel denken maar gewoon doen. Dat vertrouwen geeft Ton zeker af. Mede door zijn kwaliteitskeuze, waar Ton 100% achter staat, heeft hij met het eindresultaat van onze keuken dan ook meer dan de verwachting waard gemaakt.

Rob Antonissen, Louwman Peugeot 29 juni 2020

Mijn samenwerking met Ton Robben is begonnen tijdens netwerkbijeenkomsten van SAAR. Business Organiser in Schiedam. Als accountmanager van Peugeot zakelijke markt had ik al snel een klik met Ton. In mijn netwerk en bij collega’s heb ik Ton al verschillende keren met succes aan schilderwerk kunnen helpen. De reacties die ik hier over heb gekregen zijn super positief. De duidelijkheid en advies van Ton zijn zeer vakkundig en het eind resultaat is boven verwachting mooi. Je krijgt echt waar voor je geld. Mijn huis staat voor dit jaar gepland om de buitenkant door Ton Robben laten verven.

Cor van Helden, Mundus Advies 22 mei 2020

Soms zegt een beeld meer dan 1000 woorden zo kun je het werk, enthousiasme en vakmanschap van Ton het best omschrijven. Hij ziet zijn werk niet als een karwei maar als een vakmanschap wat hij op deze manier ook uitoefent en, niet geheel onbelangrijk, ontzettend kritisch is over zijn eigen werk. Dus als je een nette en plezierige persoon zoek voor je schilderwerk en advies, kijk eens op zijn website en Facebook naar zijn bedrijfsauto: dan weet je gelijk dat het goed zit.
Lees meer...